top of page

Kom langs in onze toonzaal van maandag tot zaterdag na afspraak  - Tel 03 326 58 96

Onze toonzaal

Bezoek onze serene en respectvolle toonzaal, waar u een verscheidenheid aan modellen, vormen en formaten van grafzerken, en gedenkstenen kunt bewonderen.

 

In onze toonzaal staan wij klaar om u te adviseren bij de aankoop van een passende gedenksteen die recht doet aan het leven van uw dierbare.

Reeds vier generaties meestersteenkappers

Stap binnen bij A. Aerts, een steenkappersbedrijf dat trots vier generaties van meestersteenkappers vertegenwoordigt. Met een ongeëvenaarde expertise die door de jaren heen is verfijnd, zijn wij uw betrouwbare partner in het creëren van gedenktekens die de tand des tijds doorstaan.

1958 - 2018
Begraafplaats Ruggeveld

Vanaf onze oprichting in 1958 hebben we onze diensten geleverd vanuit ons eerste pand aan de begraafplaats Ruggeveld. De komende 60 jaar zullen vier generaties zich toewijden aan het vinden van passende eerbetonen voor overledenen.

2018 -2024
Ruggeveldlaan 

In 2018 verhuisden we naar een nabijgelegen pand waar we ons vakmanschap en onze diensten hebben voortgezet me dezelfde toewijding als voorheen.

2024 - heden
Uilenbaan

Vanaf mei 2024 ontvangen we je graag in alle sereniteit op onze nieuwe locatie om je te begeleiden bij het creëren van gedenkstenen die het leven van uw dierbare op een betekenisvolle manier weerspiegelen.

bottom of page